14 november 2009

ÄNGLAR OCH DEMONER



Om flmen:
Ännu en gång ger sig professor Robert Langdon ut för att med expressfart lösa världens bäst bevarade gåtor. Den här gången hotas den katolska kyrkan av Illuminati som återvänt för att utkräva sin hämnd. Snart visar det sig att det dolda hotet kommer inifrån självaste hjärtat av Vatikanstaten.

Konspirationen fortsätter bland pentagram, anagram, kyrkor och kryptlabyrinter. Professor Robert Langdon (Tom Hanks) är tillbaka. Den godhjärtade och folkkäre påven har överraskande avlidit. Inom några dagar ska en ny väljas av konklaven. Men samtidigt stjäls från ett laboratorium i Frankrike, en behållare med antimateria, den så kallade gudspartikeln. En svart ostabil substans till storleken en ärta, som kan lösa jordens energiproblem eller bli dess undergång. När det visar sig att den fallit i händerna på Illuminati börjar tiden ticka ner mot det senare och Langdon måste med sin nya medhjälpare Vittoria Vetra (Ayelet Zuror) finna lösningen.


Vad jag tycker:

Bra effekter, dock saknas otroligt mycket från boken som jag hemskt gärna skulle velat sett på filmen.
Absolut sevärd men dock har jag känslan att det saknas något hela tiden.
Absolut snygg miljö.. allt annat vore ju konstigt med tanke på att filmen utspelas i och runt vatikanen.
Någon fullpoängare är det inte.. Den får blygsamma 3 poäng av 5. Jag tycker att det saknas för mycket detaljer från boken.
Detaljer som behövs för att föra filmen framåt med ett bra flyt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

hej hej kommentera mera :)