28 januari 2009

FK


Läs detta

http://www.aftonbladet.se/debatt/article4274893.ab

Bra skrivet tycker jag.

Fk:s s.k. expert anser tydligen att hela hopen av specialister .. (i det här fallet är det el ortoped (dessutom överläkare)
för att bli överläkare måste man ha kompetens och mycket erfarenhet.. )
är okunniga.
Men den sk experten får väl mer pengar i plånboken när han/hon ger ett avslag...
När andra får bonus när de gör ett bra arbete och får lyckliga och glada kunder så får den s.k. experten /experterna bonus när han/hon sänker en annan människa ner i det i djupaste mörker..
för det är det som händer när tryggheten försvinner.. dvs en människa som är sjukskriven efter tex en höftoperation (kan alltså inte stå eller gå ordenligt) inte kan arbete på sitt vanliga arbete och det finns heller inga alternativa arbetsuppgifter på just det företaget man är anställd hos.. vilket medför att man måste vara hemma utan pengar... eftersom man inte heller kan ta ett annat arbete på ett annat företag för vilken företagare anställer en människa som inte kan gå eller stå och kanske knaprar smärtstillande..

Förstår inte riktigt hur den /de s.k. experterna kan gå hem till sitt efter sin arbetsdag och må bra...
ska jag vara ärlig så tror jag (och detta är min personliga åsikt) att den / de sk experterna har många självmord på sitt samvete...

Ska man hård dra det så är det ju visserligen experten/experterna som beslutar om det hela men det är politikerna som har gjort att de måste besluta på ett visst sätt...för sedan kan politikerna visa fina statistik siffror.. vi har minsann fixat så att fler arbetar bla bla bla... skitsnack säger jag.1 kommentar:

hej hej kommentera mera :)